Despre noi

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Stim că timpul dumneavoastră este cel mai prețios lucru, de aceea am creat un sistem integrat în care pacientul nu mai este nevoit să se plimbe de la radiologie la chirugie, apoi la tehnicianul dentar și în cele din urmă cu copilul la ortodont.

În cadrul clinicii Alb Studio puteți beneficia de toate tipurile de tratamente moderne disponibile la ora actuală, deoarece am reunit o echipă de medici specialiști în mai multe domenii: stomatologie generală, implantologie, ortodonție, estetică dentară, cu o echipă de tehnicieni dentari ceramiști care vor veni în cabinet pentru a vedea cazul Dvs. și a alege culoarea, în timp ce dumneavoastră sunteți așezat în fotoliul dentar.

Considerând că estetica dentară este ramura stomatologiei cu cel mai mare impact asupra personalității individului, am decis să acordăm o atenție deosebită relației cu pacienții. Am conceput un spațiu funcțional, cu puternic impact vizual, care subliniază importanța esteticii dentare și se ridică la nivelul inovațiilor din domeniul acestei speciălizari. În modernul nostru studio veți avea parte de o experiență deosebită și veți fi întâmpinat întotdeauna de cele mai calde zâmbete.

Toate serviciile de care ai nevoie, într-un singur loc

Arrow

Consultație

Prima dumneavoastră vizită în cabinetul nostru stomatologic este momentul cel mai important, deoarece prima impresie contează. Cu această ocazie reușim să ne cunoaștem și să stabilim un plan de tratament.

Pentru a fi cât mai exacți se realizează cu această ocazie fișa pacientului, statusul fotografic pentru o comunicare eficientă, precum și alte examinări paraclinice, ca de exemplu radiografiile.

În acest fel alături de consultația propriu-zisă vom avea toate informațiile pentru a stabili un diagnostic atât de necesar pentru implementarea celor mai corecte și moderne tratamente

Consultatie
Arrow

Radiografie / Computer Tomograf

Pentru stabilirea corectă a unui diagnostic și tratament echipa Alb Studio și-a propus să aibă la dispoziţia sa toate dotările necesare parcurgerii unui proces complet. Dispunem de radiologie și imagistică dentară, dotată cu aparatură și echipamente de înaltă tehnologie, de asemenea și personal calificat cu un grad înalt de profesionalism și eficienţă organizatorică.

În acest sens putem efectua în cadrul clinicii radiografii dentare și Computer Tomograf, acestea fiind indispensabile actului terapeutic, iar totodată constituind un confort pentru pacient, acesta nemaifiind nevoit să meargă în altă parte pentru efectuarea examenelor complementare radiografice.

Radiografie
Arrow

Elaborarea planului de tratament

Suntem o echipă completă împreună de mai bine de peste 10 ani de zile, mereu prompți și disponibili la nevoile pacienților. O echipă formată din mai mulți medici stomatologi, specializați în: implantologie dentară, chirugie oro-maxio-facială, ortodonție, stomatologie generală; alături de colegii tehnicieni dentari, mereu la dispoziția dumneavoastră pentru întocmirea unui plan de tratament corect și complet.

Printre principiile noastre de bază putem enunța grija și atenția față de pacient, printr-o bună comunicare medic-pacient. Considerăm că fiecare pacient reprezintă un caz individual pentru echipa noastră de medici.

Fiecarui pacient i se explică planul de tratament ales de medic precum și tehnicile medicale ce urmează a i se efectua. Intrăm efectiv în dialog tehnic explicit cu pacienții pentru a înlatura orice frică sau urmă de neîncredere, în scopul de a alege ulterior varianta optimă de tratament împreună cu pacientul.

Elaborare plan tratament
Arrow

Realizarea lucrării

Dotarea unei clinici stomatologice cu un laborator de tehnică dentară constituie garanția calității lucrărilor finite, precum și a lucrului bine făcut. Laboratorul nostru propriu de tehnică dentară este dotat cu aparatură de ultimă generație și cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Fiecare dinte creat în laboratorul nostru este construit cu meticulozitate de către tehnicieni pentru a respecta cu strictețe forma și culoarea dinților dumneavoastră până în cele mai fine detalii.

Personalul este bine specializat pe fiecare ramură a tehnicii dentare, iar integrarea lui în clinică ne ajută pentru a efectua ulterior unele particularități, retușuri sau reparații imediate în lucrarea dumneavoastră dentară.

Realizarea lucrarii
Arrow
Succes Pacient Mulțumit